System oceniania pracowników magazynu i jego wpływ na ich motywację do pracy - Gaca, Katarzyna (Zeszyty Naukowe. Organizacja i Zarządzanie, 2010)
W artykule zaprezentowano wyniki badań dotyczące funkcjonowania systemu oceniania pracowników magazynowych Centrum Logistycznego Dystrybucji. Zweryfikowano istniejące nieprawidłowości zakłócające rzetelne funkcjonowanie systemu oraz ukazano sposób eliminacji zakłóceń. Wykazano również korelację pomiędzy systemem oceniania a motywacją pracowników do poprawy własnej efektywności.