Determinants of the e-learning of Piotrkow e-learning platform - Sobestiańczyk, Tomasz (Zeszyty Naukowe. Organizacja i Zarządzanie, 2011)
Celem artykułu jest przedstawienie e-learningu, jako nowoczesnej metody nauczania, scharakteryzowanie słabych i mocnych stron w oparciu o piotrkowską platformę dydaktyczną.