Bariery wdrażania programu EMAS III w przedsiębiorstwie przemysłu farmaceutycznego - Fabisiak, Joanna (Zeszyty Naukowe. Organizacja i Zarządzanie, 2012)
W artykule przedstawiono wyniki badań dotyczące barier wdrażania Systemu Ekozarządzania i Audytu EMAS III w przedsiębiorstwie przemysłu farmaceutycznego.