Tom 81 Nr 2 (2017): Biotechnology and Food Science
e-CZASOPISMA
O czasopiśmie
O czasopiśmie
Zespół redakcyjny
Dla autorów
Proces recenzji
Prawa autorskie
Kontakt
Szukaj
Aktualny numer
Archiwum
Zgłoszenia
Zarejestruj
Zaloguj
Zmień język. Aktualny język to:
Język Polski
English
Zarejestruj
Zaloguj
Zmień język. Aktualny język to:
Język Polski
English
Tom 81 Nr 2 (2017)
Opublikowano December 31, 2017
Biotechnology and Food Science
Artykuły
Mirosława Kot,Zofia Olech
83-92
Effect of thermal processing on antioxidant power and thiosulfinate content in Brussels sprouts juices
PDF (English)
Lidia Mielcarz-Skalska,Beata Smolińska
93-102
Zinc and nano-ZnO – influence on living organisms
PDF (English)
Adriana Nowak,Ilona Motyl
103-112
In vitro anti-adherence effect of probiotic Lactobacillus strains on human enteropathogens
PDF (English)
Marta Kupryś-Caruk,Ilona Stefańska,Beata Chabłowska
113-124
Elimination of ochratoxin A by lactic acid bacteria strains isolated from chickens and their probiotic characteristics
PDF (English)
Barbara Sikora,Celina Kubik,Stanisław Bielecki
125-136
A comparison of two enzymatic methods of clinical dextran production
PDF (English)
Barbara Sikora,Celina Kubik,Stanisław Bielecki
137-147
Production of co-immobilized dextransucrase and dextranase preparations and their application in isomalto-oligosaccharides synthesis
PDF (English)
Elżbieta Bielak,Justyna Syguła-Cholewińska
149-157
Antimicrobial effect of lining leather fatliquored with the addition of essential oils
PDF (English)
Katarzyna Majchrzycka,Małgorzata Okrasa,Justyna Szulc,Beata Gutarowska
159-168
Safety of workers exposed to harmful airborne bioaerosols – legal status and innovations
PDF (English)
Biotechnology and Food Science
169
List of reviewers
PDF (English)
×
Nazwa użytkownika (np. jankowalski)
*
Wymagane
Hasło (dozwolone małe litery i cyfry)
*
Wymagane
Zapomniałeś(aś) hasła?
Zapamiętaj nazwę użytkownika i hasło
Zaloguj się
Nie masz konta?
Zarejestruj się