Tom 82 Nr 2 (2018): Biotechnology and Food Science
e-CZASOPISMA
O czasopiśmie
O czasopiśmie
Zespół redakcyjny
Dla autorów
Proces recenzji
Prawa autorskie
Kontakt
Szukaj
Aktualny numer
Archiwum
Zgłoszenia
Zarejestruj
Zaloguj
Zmień język. Aktualny język to:
Język Polski
English
Zarejestruj
Zaloguj
Zmień język. Aktualny język to:
Język Polski
English
Tom 82 Nr 2 (2018)
Opublikowano December 31, 2018
Biotechnology and Food Science
Artykuły
Paulina Kęska,Joanna Stadnik,Anna Kononiuk,Karolina Wójciak
74-84
Bioactive peptides from meat industry by-products as potential antimicrobial agents based on BIOPEP-UWM database
PDF (English)
Izabella Kwaśniewska-Karolak,Radosław Mostowski
85-96
Starch transformations during freezing and refrigerating storage of hot dog rolls packaged in modified atmosphere
PDF (English)
Piotr Jaśniewski,Kinga Jakubowksa,Elżbieta Sobiecka
97-111
The packaging as an important part of the cosmetics process production
PDF
Rafał Madej,Halina Kalinowska,Elżbieta Sobiecka
113-128
Nitroaromatic enzymatic biodegradation system in Phanerochaete chrysosporium
PDF (English)
Aleksandra Plucińska,Alina Kunicka-Styczyńska
129-139
Biofilms – a danger for food industry
PDF (English)
Justyna Libera,Anna Kononiuk,Paulina Kęska,Karolina Wójciak
141-150
Use of grape seed extract as a natural antioxidant additive in dry-cured pork neck technology
PDF (English)
Anna Sykuła,Vitali T Cheshchevik,Nina G. Cheshchevik,Aliaksandr Dzeikala,Elżbieta Łodyga-Chruścińska
151-159
In vitro study of hesperetin Schiff bases antioxidant activity on rat liver mitochondria
PDF (English)
×
Nazwa użytkownika (np. jankowalski)
*
Wymagane
Hasło (dozwolone małe litery i cyfry)
*
Wymagane
Zapomniałeś(aś) hasła?
Zapamiętaj nazwę użytkownika i hasło
Zaloguj się
Nie masz konta?
Zarejestruj się