Tom 76 Nr 1 (2012): Biotechnology and Food Science
e-CZASOPISMA
O czasopiśmie
O czasopiśmie
Zespół redakcyjny
Dla autorów
Proces recenzji
Prawa autorskie
Kontakt
Szukaj
Aktualny numer
Archiwum
Zgłoszenia
Zarejestruj
Zaloguj
Zmień język. Aktualny język to:
Język Polski
English
Zarejestruj
Zaloguj
Zmień język. Aktualny język to:
Język Polski
English
Tom 76 Nr 1 (2012)
Opublikowano December 31, 2012
Biotechnology and Food Science
Artykuły
Krystian Gałęcki,Biljana Despotović,Céline Galloway,Angelos-Gerasimos Ioannidis,Tahereh Janani,Yuki Nakamura,Grace Oluyinka
3-12
Binding of harmane to human and bovine serum albumin: fluorescence and phosphorescence study
PDF (English)
Aneta M. Białkowska,Anna Grzelczyk,Anna Długołęcka,Hubert Cieśliński,Halina Kalinowska,Józef Kur,Marianna Turkiewicz
13-26
Physicochemical and biological characterization of soils from the vicinity of the Arctowski Polish Antarctic Station
PDF (English)
Anna Sykuła-Zając,Anna Pawlak
27-34
Chromium in food products
PDF (English)
Marzena Symonowicz,Mateusz Kolanek
35-41
Flavonoids and their properties to form chelate complexes
PDF (English)
Adrian Bartos
43-50
Analysis of selected toxic metals using bacterial biosensors and their macromolecular derivatives
PDF (English)
Katarzyna Król-Domańska,Beata Smolińska
51-58
Advantages of lignite addition in purification process of soil polluted by heavy metals
PDF (English)
Biotechnology and Food Science
59
Biotechnology and Food Science - List of reviewers
PDF (English)
×
Nazwa użytkownika (np. jankowalski)
*
Wymagane
Hasło (dozwolone małe litery i cyfry)
*
Wymagane
Zapomniałeś(aś) hasła?
Zapamiętaj nazwę użytkownika i hasło
Zaloguj się
Nie masz konta?
Zarejestruj się