Tom 80 Nr 1 (2016): Biotechnology and Food Science
e-CZASOPISMA
O czasopiśmie
O czasopiśmie
Zespół redakcyjny
Dla autorów
Proces recenzji
Prawa autorskie
Kontakt
Szukaj
Aktualny numer
Archiwum
Zgłoszenia
Zarejestruj
Zaloguj
Zmień język. Aktualny język to:
Język Polski
English
Zarejestruj
Zaloguj
Zmień język. Aktualny język to:
Język Polski
English
Tom 80 Nr 1 (2016)
Opublikowano February 29, 2016
Biotechnology and Food Science
Artykuły
Edyta Kordialik-Bogacka,Anna Diowksz
3-10
The impact of the changes in surface properties of yeast biomass, Saccharomyces cerevisiae, on Pb2+ biosorption
PDF (English)
Maciej Bilek,Marcin Olszewski,Michał Gostkowski,Ewa Cieślik
11-18
The usefulness of birch saps from the area of Podkarpacie to produce birch syrup
PDF (English)
Wojciech Sawicki,Joanna Żochowska-Kujawska
19-28
Detection of meat adulteration in veal sausages using a multiplex PCR technique
PDF (English)
Agnieszka Szczodrowska,Kamila Kulbat,Beata Smolińska,Joanna Leszczyńska
29-42
Accumulation of metal ions in selected plants from Brassicaceae and Lamiaceae families
PDF (English)
Lidia Mielcarz,Beata Smolińska
43-52
Nickel – the use and influence on living organisms
PDF (English)
Paulina Bąk, Aneta Antczak-Chrobot,Maciej Wojtczak
53-61
Distribution of nitrogen compounds in important sections of sugar beets
PDF (English)
×
Nazwa użytkownika (np. jankowalski)
*
Wymagane
Hasło (dozwolone małe litery i cyfry)
*
Wymagane
Zapomniałeś(aś) hasła?
Zapamiętaj nazwę użytkownika i hasło
Zaloguj się
Nie masz konta?
Zarejestruj się