Tom 84 Nr 1 (2022): Biotechnology and Food Science
e-CZASOPISMA
O czasopiśmie
O czasopiśmie
Zespół redakcyjny
Dla autorów
Proces recenzji
Prawa autorskie
Kontakt
Szukaj
Aktualny numer
Archiwum
Zgłoszenia
Zarejestruj
Zaloguj
Zmień język. Aktualny język to:
Język Polski
English
Zarejestruj
Zaloguj
Zmień język. Aktualny język to:
Język Polski
English
Tom 84 Nr 1 (2022)
Opublikowano February 16, 2022
Biotechnology and Food Science
Artykuły
Wafaa K. Bahgaat,Gamil E. Ibrahim,Ahmed M. S. Hussein
3-18
Effect of oggtt on physicochemical properties, antioxidant activity and volatile compounds of noodles
PDF (English)
Małgorzata Pluta,Robert Klewicki
19-32
Mass transport and changes in the saccharide profile during osmotic dehydration of apricot and chokeberry fruits
PDF (English)
Monika Kosmala,Katarzyna Ulańska
33-40
Stability of vitamin c and beta – carotene during the tomato paste lyophilization process the tomato paste lyophilization process
PDF (English)
Monika Witkowska,Krzysztof Śmiegielski
41-52
Thermal water – more than water!
PDF (English)
×
Nazwa użytkownika (np. jankowalski)
*
Wymagane
Hasło (dozwolone małe litery i cyfry)
*
Wymagane
Zapomniałeś(aś) hasła?
Zapamiętaj nazwę użytkownika i hasło
Zaloguj się
Nie masz konta?
Zarejestruj się