Tom 80 Nr 2 (2016): Biotechnology and Food Science
e-CZASOPISMA
O czasopiśmie
O czasopiśmie
Zespół redakcyjny
Dla autorów
Proces recenzji
Prawa autorskie
Kontakt
Szukaj
Aktualny numer
Archiwum
Zgłoszenia
Zarejestruj
Zaloguj
Zmień język. Aktualny język to:
Język Polski
English
Zarejestruj
Zaloguj
Zmień język. Aktualny język to:
Język Polski
English
Tom 80 Nr 2 (2016)
Opublikowano January 17, 2023
Biotechnology and Food Science
Artykuły
Rafał Madaj,Halina Kalinowska,Elżebieta Sobiecka
63-73
Utilisation of nitrocompounds
PDF (English)
Marta Dudkiewicz,Joanna Berlowska,Dorota Kregiel
75-82
Acid whey as a medium for cultivation of conventional and non-conventional yeasts
PDF (English)
Maciej Bilek,Monika Sądej,Monia Rączy,Aneta Rębisz,Stanisław Sosnowski
83-90
Turbidity changes of birch tree sap after addition of commonly available chemicals
PDF (English)
Marta Kaźmierczak,Tomasz Olejnik,Dominik Ogrodowczyk,Marek Kołodziejczyk
91-96
Modification of bacterial cellulose to scaffold-like structures applied in process engineering
PDF (English)
Kamila Kulbat
97-108
The role of phenolic compounds in plant resistance
PDF (English)
Kamila Kulbat,Joanna Leszczyńska
109-117
Antioxidants as a defensive shield in thyme (Thymus vulgaris L.) grown on the soil contaminated with heavy metals
PDF (English)
Hubert Antolak,Agata Czyżewska,Dorota Kręgiel
119-127
Anti-adhesion activity of mint (Mentha piperita L.) leaves extract against beverage spoilage bacteria Asaia spp.
PDF (English)
Dominika Ogrodowczyk,Tomasz Olejnik,Marta Kaźmierczak,Stanisław Brzeziński,Andrzej Baryga
129-136
Economic analysis for biogas plant working at sugar factory
PDF (English)
Alicja Malik,Michał Kurczewski,Iwona Majak
137-149
Quantum dots and their immunochemical applications
PDF (English)
×
Nazwa użytkownika (np. jankowalski)
*
Wymagane
Hasło (dozwolone małe litery i cyfry)
*
Wymagane
Zapomniałeś(aś) hasła?
Zapamiętaj nazwę użytkownika i hasło
Zaloguj się
Nie masz konta?
Zarejestruj się