Tom 75 Nr 1 (2011): Biotechnology and Food Science
e-CZASOPISMA
O czasopiśmie
O czasopiśmie
Zespół redakcyjny
Dla autorów
Proces recenzji
Prawa autorskie
Kontakt
Szukaj
Aktualny numer
Archiwum
Zgłoszenia
Zarejestruj
Zaloguj
Zmień język. Aktualny język to:
Język Polski
English
Zarejestruj
Zaloguj
Zmień język. Aktualny język to:
Język Polski
English
Tom 75 Nr 1 (2011)
Opublikowano June 30, 2011
Biotechnology and Food Science
Artykuły
Bartłomiej Koźniewski,Janina Ewa Kamińska
3-14
Resolution of α-methylserine derivatives via lipase mediated acetylation
PDF (English)
Krzysztof Ziemiński,Paweł Boniecki
15-28
Intensification of sewage sludge composting
PDF (English)
Julia Gibka,Marek Gliński
29-37
Synthesis and odour properties of some saturated and unsaturated ketones and their derivatives
PDF (English)
Dagmara M. Sabara,Julia S. Dunne,Augusto Q.H. Pedro,Jasenka Trifunović,5Idiatu I.O. Balogun,Olja Kotlicic,Adriana Serrano,István Kertész
39-49
Spectroscopic studies of naproxen and tryptophan immobilized in polyvinyl alcohol
PDF (English)
Patrycja Pietraszek,Piotr Walczak
51-64
Mechanism of anchoring proteins on the cell envelope
PDF (English)
Elżbieta Górecka,Magdalena Jastrzębska
65-86
Immobilization techniques and biopolymer carriers
PDF (English)
Edyta Chmal-Fudali,Agnieszka Papiewska
87-96
The possibility of thermal inactivation of Alicyclobacillus acidoterrestris spores in fruit and vegetable juices
PDF (English)
Martyna Matla,Anna Smętek,Rita Pyć,Rita Pyć
97-108
Ekstrakcja białek przy użyciu odwróconych miceli
PDF
×
Nazwa użytkownika (np. jankowalski)
*
Wymagane
Hasło (dozwolone małe litery i cyfry)
*
Wymagane
Zapomniałeś(aś) hasła?
Zapamiętaj nazwę użytkownika i hasło
Zaloguj się
Nie masz konta?
Zarejestruj się