Vol. 76 No. 2 (2011): Biotechnology and Food Science
Biotechnology and Food Science
Agnieszka Kowalska-Baron, Preeti Choudhary, Denise Montes
3-14
The effect of immobilization in the PVA films on the fluorescence and phosphorescence lifetime of indole and its derivatives
PDF
Agnieszka Kowalska-Baron, Michaela Brychtova, Ivana Petrović, Igor Passos Sene, Paloma Quiñones, Jana Šogorkova
15-26
Ibuprofen-tyrosine (Val-Tyr, Val-Tyr-Val) interactions. Theoretical and experimental studies
PDF
Iwona Majak, Joanna Leszczyńska, Agata Łącka
27-34
Immunoreactivity of chemically cross-linked gluten and hydrolysates of wheat flour
PDF
Elżbieta Sobiecka, Witold Sroczyński
35-38
Fly ash vitrification as the effective physico-chemical waste stabilization method
PDF
Marta Słowianek, Iwona Majak
39-44
Methods of allergen detection based on DNA analysis
PDF
Kinga Libiszewska
45-53
Laktony jako związki biologicznie czynne
PDF
Danuta Czajkowska, Małgorzata Milner-Krawczyk, Marta Kazanecka
55-70
Kwas hialuronowy – charakterystyka, otrzymywanie i zastosowanie
PDF
Elżbieta Sobiecka, Karolina Piątkowska, Danuta Posiła
71-86
Ochrona bioróżnorodności roślin województwa łódzkiego
PDF
Radosław Wąchała, Tomasz Ramięga, Rita Pyć, Tadeusz Antczak
87-100
Otrzymywanie włókien nanocelulozy
PDF