Tom 76 Nr 2 (2011): Biotechnology and Food Science
e-CZASOPISMA
O czasopiśmie
O czasopiśmie
Zespół redakcyjny
Dla autorów
Proces recenzji
Prawa autorskie
Kontakt
Szukaj
Aktualny numer
Archiwum
Zgłoszenia
Zarejestruj
Zaloguj
Zmień język. Aktualny język to:
Język Polski
English
Zarejestruj
Zaloguj
Zmień język. Aktualny język to:
Język Polski
English
Tom 76 Nr 2 (2011)
Opublikowano December 31, 2011
Biotechnology and Food Science
Artykuły
Agnieszka Kowalska-Baron,Preeti Choudhary,Denise Montes
3-14
The effect of immobilization in the PVA films on the fluorescence and phosphorescence lifetime of indole and its derivatives
PDF (English)
Agnieszka Kowalska-Baron,Michaela Brychtova,Ivana Petrović,Igor Passos Sene,Paloma Quiñones,Jana Šogorkova
15-26
Ibuprofen-tyrosine (Val-Tyr, Val-Tyr-Val) interactions. Theoretical and experimental studies
PDF (English)
Iwona Majak,Joanna Leszczyńska,Agata Łącka
27-34
Immunoreactivity of chemically cross-linked gluten and hydrolysates of wheat flour
PDF (English)
Elżbieta Sobiecka,Witold Sroczyński
35-38
Fly ash vitrification as the effective physico-chemical waste stabilization method
PDF (English)
Marta Słowianek,Iwona Majak
39-44
Methods of allergen detection based on DNA analysis
PDF (English)
Kinga Libiszewska
45-53
Laktony jako związki biologicznie czynne
PDF (English)
Danuta Czajkowska,Małgorzata Milner-Krawczyk,Marta Kazanecka
55-70
Kwas hialuronowy – charakterystyka, otrzymywanie i zastosowanie
PDF (English)
Elżbieta Sobiecka,Karolina Piątkowska,Danuta Posiła
71-86
Ochrona bioróżnorodności roślin województwa łódzkiego
PDF (English)
Radosław Wąchała,Tomasz Ramięga,Rita Pyć,Tadeusz Antczak
87-100
Otrzymywanie włókien nanocelulozy
PDF (English)
×
Nazwa użytkownika (np. jankowalski)
*
Wymagane
Hasło (dozwolone małe litery i cyfry)
*
Wymagane
Zapomniałeś(aś) hasła?
Zapamiętaj nazwę użytkownika i hasło
Zaloguj się
Nie masz konta?
Zarejestruj się