Tom 85 Nr 1 (2023): Biotechnology and Food Science
e-CZASOPISMA
O czasopiśmie
O czasopiśmie
Zespół redakcyjny
Dla autorów
Proces recenzji
Prawa autorskie
Kontakt
Szukaj
Aktualny numer
Archiwum
Zgłoszenia
Zarejestruj
Zaloguj
Zmień język. Aktualny język to:
Język Polski
English
Zarejestruj
Zaloguj
Zmień język. Aktualny język to:
Język Polski
English
Tom 85 Nr 1 (2023)
Opublikowano January 1, 2023
Biotechnology and Food Science
Artykuły
Kamil Szymczak,Radosław Bonikowski
3-15
Bufadienolides - natural, biologically active compounds for medicines and cosmetics. A review.
PDF (English)
Katarzyna Mietlińska
16-33
Polyphenols and saponins – properties and application in cosmetics
PDF (English)
Adrianna Jezierska,Anna Sykuła
34-42
Antioxidant properties of Moringa oleifera and Withania somnifera extracts and their use in cosmetics for men
PDF (English)
Dorota Mańkowska,Kacper Klepacz
43-48
Antioxidant potential of selected herbal plants from various cultivation systems for cosmetic purposes
PDF (English)
Patrycja Kramarczuk,Krystian Gałęcki
49-54
A comparative analysis of European and British cosmetic products legislation
PDF (English)
Anna Madanowska,Agnieszka Kowalska-Baron
55-62
Application trial of a simple spectrophotometric method in determination of sun protection parameters of selected sunscreen cosmetics
PDF (English)
Beata Smolińska,Monika Wyżykowska,Kamil Krzysztof Rożniakowski
63-70
Development of a recipe and production method for enzymatic hand peeling
PDF (English)
×
Nazwa użytkownika (np. jankowalski)
*
Wymagane
Hasło (dozwolone małe litery i cyfry)
*
Wymagane
Zapomniałeś(aś) hasła?
Zapamiętaj nazwę użytkownika i hasło
Zaloguj się
Nie masz konta?
Zarejestruj się